Gi en gave

Dersom du ønsker å støtte arbeidet vårt kan dette gjøres på fire måter:

 1. Støtt oss med et engangsbeløp
  Du overfører selv et valgt beløp til Centro Mariposa Norge sin konto 9533.05.02100 i Handelsbanken.
 2. Gi et fast månedlig bidrag
  Et fast månedlig beløp er med på å gi oss en forutsigbar økonomi og gjør oss bedre i stand til å planlegge arbeidet framover. Du setter selv opp et fast trekk i nettbanken din, eventuelt kan du ta kontakt med banken din så hjelper de deg.
 3. Kjøp gavekort
  Leter du etter noe å gi til den som har alt? Vi har pene gavekort på 150,-, 250,-, 300,- og 750,-. For 150,- kr får en ung mor medisiner og hygieneartikler i en måned. For 250,- kr får en baby bleier og melkepulver i en uke. For 300,- kr får en ung mor midler til skolebøker, litt klær og vaskemidler. For 750,- kr får et barn melkepulver i en måned. Ta kontakt med Hildegunn på tlf. 48182110.
 4. Vipps
  Vipps et bidrag til Centro Mariposa Norge, #54597.

Du som støtter oss kan gjerne snakke om prosjektet vårt til dine venner –  henvis de til siden vår. Kanskje du kan anbefale Mariposaprosjektet ditt når noen som skal feire, ønsker seg gave til et veldedig formål? Har du tenkt på om du kan arrangere et bruktmarked der du bor? De som har erfaring med det, Mariposa Molde og bruktmarkedet på Giske har gode råd. Kanskje du til og med kan tipse oss om noe annet som kan gi oss flere inntekter? Kontakt oss gjerne!

Legg igjen en kommentar