Hilsen fra studentene

 

 

 

1«Kjære alle som følger Mariposa-prosjektene! Ingvild og jeg, som har hatt sosionompraksis her i Bolivia de siste månedene, vil gjerne dele litt av alt det bra som skjer her før vi forlater Sucre. Vi er først og fremst SÅ takknemlige for muligheten vi har fått til å ha praksis her, og for alle de fantastiske menneskene som jobber så hardt for en bedre hverdag til noen av de som trenger det mest. Det er så mye kjærlighet, omsorg og tid som blir lagt ned her, og barn, tenåringer og familier får det bedre på grunn av prosjektene.

Litt oppdateringer:
På Mariposahjemmet bor det nå fem flotte jenter, to små og bitteliten på vei. Fem jenter mellom 14 og 17 år, med fem forskjellige og triste historier. Men nå skriver de nye historier, på Mariposahjemmet. Jentene vokser og utvikler seg hver dag, og får hjelp til å jobbe med de tingene som har vært vanskelig i livet. De har fått et nytt hjem, nye søstre, nye mødre og gode venner.
Vi kan og meddele at de to små barna har det bra, selv om de har vært en del syke i det siste. Gjerne vær med å be for disse to, for Guds beskyttelse.
Noe av det vi opplever som spesielt viktig er at jentene har blitt kjent med Jesus! Og dette er det som virkelig forandrer livene de sine. Vi håper og ber om at dette er noe de virkelig vil holde fast på og ta med seg videre, når tiden er inne for å flytte fra Mariposa.
De ansatte gjør en veldig god jobb med jentene og barna de sine, men de trenger visdom, og forbønn fra dere der hjemme. Det er et krevende og tappende arbeid, og flere hender trengs. Takk for at dere er med! Deres bønner og støtte er til stor velsignelse her nede.

Ellers så har fire av jentene begynt på en utrolig god spesialskole, hvor de lærer mer praktiske skills, som vil hjelpe de videre i livet. Veldig fremtidsrettet, og jentene trives godt. Dette er en velsignelse for hele gjengen.

Leksehjelpen går sin gang, og mange barn kommer. Vi har fått flere frivillige og ansvarlige som tar jobben på alvor, og barna kommer uansett om de har lekser eller ikke, til vår frustrasjon til tider. Men de er mange, og mange som trenger mye hjelp. Bydelen er ganske fattig, og det er mange behov. Dette prosjektet er viktig, og vi får mulighet til å ha innflytelse på familiene til barna. En stor mulighet!

Igjen: Takk for at dere er med å be for prosjektene, barna og tenåringsjentene. De er alle veldig takknemlige for den hjelpen de får, og mange er klar over at mye av hjelpen er på grunn av noen flotte mennesker i Norge. TAKK

Om en uke drar vi hjem til Norge, og kommer til å savne Sucre, Mariposa og menneskene her ufattelig mye. Her kommer vi til å legge igjen en liten del av hjertene våre, helt klart.

GOD SOMMER!